Baby en peuter


Baby speelgoed & Peuter speelgoed

Baby speelgoed en peuter speelgoed is het ideale speelgoed voor de ontwikkeling van een baby of peuter. Bij Online Top Winkel vind je een breed assortiment aan leuk, veilig en educatief baby speelgoed en peuter speelgoed van het merk Vtech. Veel van dit baby speelgoed heeft een educatieve waarde. Spelenderwijs maken baby's en peuters kennis met geluiden, vormen en cijfers. Wij bieden voor jouw kleintje diverse populaire speeltjes aan in de categorie baby en peuter speelgoed. Online Top Winkel levert uit eigen voorraad, zodat je altijd zeker bent van jouw cadeautje voor jouw kleine wonder.


Vtech helpt kinderen van jongs af aan spelenderwijs contact te leggen en nieuwe dingen te leren en ontdekken. Vtech baby speelgoed heeft samen met een team van experts en onderzoek speelgoed ontworpen om plezier mee te hebben, maar ook om van te leren. Speelgoed van Vtech is ontwikkeld voor kinderen van alle leeftijden, zoals Vtech Zoef Zoef, Vtech Toet Toet en Vtech Baby Walker voor de allerkleinsten.


Onze collectie van Vtech babyspeelgoed vind je op deze pagina en heeft de volgende eigenschappen:

Felle kleurtjes - Omdat baby's van felle kleurtjes houden, trekt het Vtech speelgoed hun aandacht.

Vrolijke muziek - Het babyspeelgoed maakt je kleine vrolijk doordat ze diverse vrolijke deuntjes en leuke muziekjes hebben. Dit komt ook goed van pas als je kleintje verdrietig is.

Geluidjes maken - Door op de knoppen te drukken of met speelgoed te rammelen, komt je kleintje erachter hoe zelf geluidjes met het baby speelgoed te maken. 

Zachte materialen - Vanaf 3 maanden kan een kleintje zich hechten aan een knuffel. Het Vtech baby speelgoed is vervaardigd van zachte materialen en heeft daardoor een hoog knuffelgehalte.