Houten speelgoed

BigJigs treinset stad en land
Laatste items in voorraad
€ 59,95
Jonge kinderen kunnen veel speelplezier beleven met deze houten treinset stad en land van Bigjigs rails.
Bigjigs wegenset vorm 8
  • -€ 2,00
Laatste items in voorraad
Speelgoed

Bigjigs wegenset vorm 8

BJT031
€ 23,95 € 25,95
Deze Bigjigs wegenset met de vorm acht zit vol met functies voor jonge vervoer liefhebbers!
Bigjigs treinset dorp
Laatste items in voorraad
Speelgoed

Bigjigs treinset dorp

BJT011
€ 29,95
Bigjigs treinset dorp is een complete set bestaande uit 50 delen.
Bigjigs blauwe locomotief
Nu besteld, morgen in huis!
Speelgoed

Bigjigs blauwe locomotief

BJT436
€ 7,95
De Bigjigs Rail Heritage Collection biedt een uitgebreid assortiment van replica's van de gouden eeuw van het spoor.
Bigjigs grijze stenen tunnel
  • -€ 3,00
Tijdelijk uitverkocht!
Speelgoed

Bigjigs grijze stenen tunnel

BJT120
€ 8,95 € 11,95
Het toevoegen van een of meer van deze houten Bigjigs grijze stenen tunnel maakt elk Bigjigs Rail netwerk een stukje completer.
Bigjigs brug met 3 bogen
Uitverkocht!
Speelgoed

Bigjigs brug met 3 bogen

BJT111
€ 9,95
Met deze houten Bigjigs brug met 3 bogen en andere accessoires kan het Bigjigs Rail network worden uitgebreid.
Thomas de trein Houtserie: Spencer
Uitverkocht
€ 17,99
​​Deze zilveren sneltrein heet Spencer en werd speciaal naar het eiland Sodor gebracht om daar als privé locomotief van de hertog en hertogin aan het werk te gaan.
Bigjigs 3 weg splitsing rails
Nu besteld, morgen in huis!
Speelgoed

Bigjigs 3 weg splitsing rails

BJT103-1
€ 2,50
Om een Bigjigs spoorwegnet uit te breiden zijn deze Bigjigs Loose track lange bochten rails perfect om te gebruiken. 
Thomas de trein Houtserie: Mike (Nieuw) Thomas de trein Houtserie: Mike (Nieuw) 2
  • -€ 2,00
Vandaag besteld, morgen in huis!
€ 17,95 € 19,95
Mike is een kleine, maar stiekem erg krachtige locomotief die met zijn doorzettingsvermogen altijd alles voor elkaar krijgt.
Bigjigs kruisingsplateau rails
Nu besteld, morgen in huis!
Speelgoed

Bigjigs kruisingsplateau rails

BJT105-1
€ 2,95
Om een Bigjigs spoorwegnet uit te breiden zijn deze Bigjigs Loose track lange bochten rails perfect om te gebruiken. 
Thomas de trein Houtserie: Luke
Uitverkocht
€ 9,99
Deze kleine locomotief genaamd Luke van de Thomas de trein collectie komt uit de film 'De Blauwe Bergen', waar hij werkzaam is in de steengroeve. 

Houten speelgoed kopen? Veel keuze in TOP merken Houten speelgoed.

Bij onze online speelgoedwinkel genaamd Online Top Winkel vind je een breed assortiment aan duurzaam houten speelgoed voor je kinderen of misschien wel voor jezelf. Wij hebben Bigjigs houten speelgoed, Thomas de trein houtserie en vele andere merken en soorten houten speelgoed voor jou in ons assortiment met houten speelgoed. Creëer samen met ons de perfecte speelkamer voor eindeloos speelplezier met al het speelgoed van hout. Ontdek ons grote aanbod houten speelgoed bij Online Top Winkel. In de categorie Houten Speelgoed vind je onder andere houten treintjes en houten poppenhuizen. De merken BigJigs speelgoed en Thomas de trein Houtserie zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogstaand houten speelgoed.

Kwaliteit houten speelgoed

Houten speelgoed is super sterk en kan dus wel tegen een stootje. Doordat het houten speelgoed duurzaam is zullen vele generaties er veel speelplezier mee hebben. Ook stimuleert het houten speelgoed de ontwikkeling van de creativiteit van kinderen, dus goed kinderspeelgoed. Bestel gemakkelijk en snel uw houten speelgoed bij speelgoedwinkel Online Top winkel.

Bigjigs houten speelgoed

Het mooie houten speelgoed van Bigjigs Toys is vervaardigd van kwalitatief goed hout. Het assortiment met onder andere houten treintjes en mooie gedetailleerde poppenhuizen is zeer uitgebreid. Bouw een eigen dorp met uitgebreid wegennetwerk en houten trein rails, bruggen en nog meer van de diverse houten treinsets van Bigjigs wooden toys of speel winkeltje met het Bigjigs dorpswinkeltje en Bigjigs winkelkassa met scanner. Online Top Winkel is de online speelgoedwinkel met een breed assortiment Bigjigs houten speelgoed met de scherpste prijzen en snelle levering. Het assortiment van Bigjigs houten speelgoed is gemaakt van hoge kwaliteit en verantwoordelijk gewonnen materialen. Ook voldoet het aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Thomas de trein houten speelgoed

Thomas de trein speelgoed zorgt met de diverse houten speelgoed treintjes voor generaties lang speelplezier. Thomas de stoomlocomotief en zijn vriendjes staan klaar om trein spelletjes te spelen en de leuke avonturen zoals Thomas de Trein houtserie: Feest op Sodor aan te gaan. De houten trein Thomas krijgt steeds meer vriendjes om aan je houten trein collectie toe te voegen, verkrijgbaar hier bij onze speelgoedwinkel. De Wooden Railway speelsets van Thomas de Trein zijn gebaseerd op de klassieke houten treinbaan. De houten treintjes zijn geschikt voor de Thomas Wooden Railway, maar kunnen ook gecombineerd worden met andere houten trein systemen.

Houten Treinbaan

Houten Treinbanen bouwen, wie heeft het niet gedaan? Met de houten treinbaan sets van Thomas de trein en Bigjigs kunt uw door verzamelen en urenlang plezier beleven met het in elkaar zetten van verschillende houten treinbanen. Verzamelen, leest u dat nou goed? Jazeker! Met de verschillende losse delen van beide sets kunt u zelf losse houten treinbaan delen kopen en op deze manier uw houten trein baan blijven uitbreiden. Komt u een bocht te kort? Geen zorgen, u koopt gewoon een losse bocht of in een keer een Rails en bochten uitbreidingsset met 25 losse houten treinbaan stukjes. Natuurlijk hebben we al complete houten treinbaan sets zoals bijvoorbeeld de Bigjigs treinset stad en land of de Thomas de Trein houtserie: Speedy Suprise drop set. En natuurlijk verkopen wij ook de treinen die uw houten treinbaan gaan gebruiken, want wat is een houten treinbaan zonder houten trein? De houten trein baan sets van thomas de trein en Bigjigs zijn zelfs op elkaar aan te sluiten! Is dat niet helemaal top?!

Poppenhuis hout 

Van het merk Bigjigs hebben wij een diversiteit van houten poppenhuizen. Zo is Bigjigs houten poppenhuis Rose Cottage is een bijzondere poppenhuis gemaakt van hout en heeft met de hand versierde schilderijen. Een mooi groot poppenhuis van hout is vaak erg gewild bij jonge meiden om veel speelplezier mee te beleven. Het prettige aan deze BigJigs poppenhuis is dat het vervaardigd is van natuurlijk materiaal en daardoor zelden stuk gaat.

Online Top Winkel is de Online speelgoedwinkel met houten speelgoed.