Disney Frozen

Frozen tekendoos
Binnen 1-3 dagen in huis!
Speelgoed

Frozen tekendoos

dfr-4139
€ 6,95
* let op, het handvat is een beetje gescheurd

Beleef de magie van Disney Frozen speelgoed

Beleef spannende avonturen met Disney Frozen speelgoed. Beleef de spannende avonturen van Prinses Anna en haar stoere vriend Kristoff in de strijd tegen de ijskoude betovering. Het avontuur Disney Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk met een strenge en eeuwige winter. Prinses Anna en Kristoff proberen ze de zus van Prinses Anna, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa pop te vinden en met haar de vloek te verbreken. In deze race tegen de klok komt ook nog de altijd vrolijke sneeuwpop Olaf het duo helpen om samen de vriezende temperaturen te overleven en de trollen en andere enge wezens te verslaan.

De mooie elegante prinsesjes Anna en Elsa van Disney Frozen speelgoed wonen in prachtige koninkrijken verspreid over het hele land. Het is een magische plek waar uw kinderen willen spelen samen met Princes Elsa, Anna, Olaf en Kristoff. Er staat uw kinderen iets magisch te wachten wanneer zij deze avonturen beleven met het Disney Frozen speelgoed, van Frozen pop en Frozen knuffel.

Gaat het ze lukken om het Frozen koninkrijk en Frozen Elsa pop op tijd te redden? Beleef het nu samen met Disney Frozen Speelgoed!

Online Top Winkel heeft voor u een top selectie gemaakt van de meest populaire Disney Frozen spullen en levert dit allemaal direct uit eigen voorraad. Wilt u speelgoed afhalen? Uiteraard is dat ook mogelijk bij ons in Houten.