Wooden Railway treinen

Thomas de trein Houtserie:...
Laatste items in voorraad
Thomas Wooden Railway Ryan is altijd vrolijk en pas nieuw op het eiland Sodor aangekomen en bekend uit het avontuur 'Sodor's Legend of the Lost Treasure'. 
Thomas de trein Houtserie: Spencer
Tijdelijk uitverkocht!
€ 17,99
​​Deze zilveren sneltrein heet Spencer en werd speciaal naar het eiland Sodor gebracht om daar als privé locomotief van de hertog en hertogin aan het werk te gaan.
Thomas de trein Houtserie: Mike (Nieuw) Thomas de trein Houtserie: Mike (Nieuw) 2
  • -€ 2,00
Vandaag besteld, morgen in huis!
€ 17,95 € 19,95
Mike is een kleine, maar stiekem erg krachtige locomotief die met zijn doorzettingsvermogen altijd alles voor elkaar krijgt.
Thomas de trein Houtserie: Luke
Binnen 2-3 dagen in huis!
€ 9,99
Deze kleine locomotief genaamd Luke van de Thomas de trein collectie komt uit de film 'De Blauwe Bergen', waar hij werkzaam is in de steengroeve. 
Thomas de trein Houtserie: Racing Vinnie
Uitverkocht!
€ 17,95
Thomas and Friends Vinnie is één van de nieuwe vriendjes van Thomas de Trein en komt uit helemaal uit Amerika. 

Thomas de trein Houtserie

Bekijk hier ons assortiment houten treintjes van Thomas and Friends Houtserie Wooden Railway. De Wooden Railway speelsets en treinen van Thomas de Trein zijn gebaseerd op de klassieke houten treinbaan en beloven jarenlang speelplezier. De treinen van Wooden Railway kunnen aan elkaar gekoppeld worden met behulp van de magneetjes en zijn geschikt voor de Thomas and Friends Wooden Railway, maar kunnen ook gecombineerd worden met andere houten treinsystemen.