Thomas de Trein

Thomas Trackmaster: Scruff Thomas Trackmaster: Scruff 2
Uitverkocht
Speelgoed

Thomas Trackmaster: Scruff

CFF93
€ 21,95
Deze vriendelijke vriend Trackmaster Scruff uit de Thomas de trein serie wilt het liefst nooit schoongemaakt worden. 
Thomas de trein... Thomas de trein... 2
Vandaag besteld, morgen in huis!
€ 24,95
Trackmaster Mike is een erg krachtige locomotief die met zijn doorzettingsvermogen altijd alles voor elkaar krijgt.
Thomas de trein... Thomas de trein... 2
Vandaag besteld, morgen in huis!
€ 22,95
Trackmaster Ryan is altijd vrolijk en pas nieuw op het eiland Sodor aangekomen en bekend uit het avontuur 'Sodor's Legend of the Lost Treasure'.

Thomas de trein speelgoed

Er zijn verschillende soorten treintjes van Thomas de Trein speelgoed; Take-n-Play, Wooden Railway en Trackmaster. En wij hebben ze allemaal! Ben je op zoek naar de leuke Thomas de Trein treintjes of naar een uitgebreide Thomas de Trein set voor urenlang speelplezier? Bij Online Top Winkel ben je aan het juiste adres. In onze webwinkel zal je veel Thomas de Trein treintjes en speelsets vinden. Naast ons ruime aanbod en goedkoopste prijzen ben je daarnaast ook verzekerd van een goede service en snelle levering. Mocht je toch een Thomas de Trein treintje of Thomas de Trein set niet kunnen vinden, neem dan contact met ons op en wij zullen dan uiteraard ernaar streven het te vinden.

Thomas de Trein treintjes: Take-n-Play

Thomas de Trein speelgoed Take-n-Play, voorheen Take Along, is ideaal om overal mee naartoe te nemen en er eindeloos mee te spelen. De locomotieven, voertuigen en wagons van Thomas de Trein Take-n-Play zijn van metaal en daardoor erg stevig. Deze serie is kleurrijk en past op alle kunststof rails en sets. Met behulp van de magneten aan de treinen en wagons kan alles makkelijk aan elkaar gekoppeld worden. De Thomas de Trein speelgoed Take-n-Play sets zijn gemakkelijk in te klappen om vervolgens de locomotieven in de zijdes te stoppen en mee te nemen. Take-n-Play is niet te combineren met de houtserie van Thomas de Trein speelgoed Wooden Railway of de Trackmaster Treinen.

Thomas de Trein treintjes: Wooden Railway

De Wooden Railway speelsets van Thomas de Trein speelgoed zijn gebaseerd op de klassieke houten treinbaan. Jarenlang speelplezier is gegarandeerd met deze Thomas de Trein Wooden Railway sets van perfecte kwaliteit uniek Thomas de Trein speelgoed. De houten treintjes zijn geschikt voor de Thomas Wooden Railway, maar kunnen ook gecombineerd worden met andere houten treinsystemen.

Thomas de Trein treintjes: Trackmaster Revolution

Snelheid en sensatie! Daar gaat het om bij de Thomas de Trein Trackmaster speelsets van Thomas de Trein speelgoed. Thomas de Trein en zijn vriendjes rijden op batterijen en zijn gemaakt van kunststof. Alle sterke Thomas de Trein Trackmaster treintjes en speelsets in ons assortiment zijn van Trackmaster Revolution. Deze sets hebben steilere hellingen en de treinen zijn sterker en rijden harder om ook met gemak de steile hellingen op te kunnen rijden. Trackmaster treintjes zijn niet te combineren met Take-n-Play en Wooden Railway Thomas de Trein speelgoed.

Thomas de Trein treintjes: Adventures
Thomas de trein Adventures is de nieuwste lijn verschillende treintjes en speelsets. Deze lijn is de opvolger van de Thomas Take-n-Play treintjes. De nieuwe Adventures treintjes kunnen met de kunststof haakjes aan elke gekoppeld worden en gezamenlijk via de rails over de Adventures speelsets rijden. De Adventures treinen en Take-n-Play treinen kunnen op de rails van Thomas Adventures en Thomas Take-n-Play rijden. De Take-n-Play treintjes hebben magneten en de Adventures treintjes hebben haakjes, waardoor de treintjes helaas niet aan elkaar gekoppeld kunnen worden.