Vtech


Vtech speelgoed voor baby’s en peuters

Spelen is de basis voor de ontwikkeling van kinderen. Vtech speelgoed helpt kinderen van jongs af aan spelenderwijs contact te leggen en nieuwe dingen te leren en ontdekken. Vtech speelgoed heeft samen met een team van experts en onderzoek speelgoed voor babies en peuters ontworpen om plezier mee te hebben, maar ook om van te leren. Vtech speelgoed is ontwikkeld voor kinderen van alle leeftijden, zoals Vtech Zoef Zoef Dieren, Vtech Toet Toet Auto's en Vtech Baby Walker voor de allerkleinsten.

Vtech speelgoed Zoef Zoef Dieren

Ga op avontuur in het Vtech Zoef Zoef Avonturenbos en Zoef Zoef Dieren spotten op de Vtech speelgoed Boerderij en in de Dierentuin. Vtech Zoef Zoef dieren is kleurrijk speelgoed met allerlei soorten dieren. Peuters maken kennis met verschillende dieren van het dierenrijk en kunnen hun eigen dierenrijk bouwen met Vtech speelgoed bijvoorbeeld met Vtech Zoef Zoef Dierentuin of Vtech Zoef Zoef Boomhuis. Zoef Zoef dieren kan overal mee naartoe worden genomen om waar dan ook eindeloos veel speelplezier met de verschillende Zoef Zoef dieren te beleven! Elke keer weer beleven de kleintjes een nieuwe Vtech Zoef Zoef dieren avontuur en kunnen ze een groot avonturenpark creëren met de verschillende Zoef Zoef dieren speelsets.

Vtech Speelgoed Toet Toet

Bouw je eigen stad met Vtech Toet Toet van Vtech speelgoed, bestaande uit verschillende sets. Rijd met je vrolijke Vtech Toet Toet auto 's naar Toet Toet Garage, de Vtech Toet Toet Bouwplaats om Guido te helpen of naar de Toet Toet Racecircuit om daar een zo snel mogelijke ronde te rijden. De auto's van Vtech Toet Toet hebben verschillende melodietjes en liedjes en kunnen gecombineerd worden met de diverse speelsets van Vtech Toet Toet en Zoef Zoef dieren. De ontwikkeling van de peuters wordt daarnaast spelenderwijs gestimuleerd met de Vtech Toet Toet speelsets. Tijdens het spelen met het Vtech toet toet speelgoed worden de magische sensoren geactiveerd die de vrolijke melodietjes, geluiden en gezongen liedjes ten gehore brengen. Vind hier het leuke Vtech Toet Toet speelgoed uit voor urenlang speelplezier!

Baby Walker Vtech speelgoed

Vtech speelgoed heeft speciaal voor baby’s vanaf 6 maanden de Vtech Baby Walker om de eerste stapjes te leren zetten. Dit mooie kleurrijke loopwagentje heeft een knipperend zonnetje en geeft grappige geluidjes. Het activiteitenpaneel is afneembaar, zodat jouw baby er overal mee kan spelen. De Baby Walker van Vtech speelgoed is verkrijgbaar in een mooie roze variant en een met vrolijke verschillende kleurtjes voor Vtech baby 's.

Vtech speelgoed is er dus voor iedereen en met ons grote assortiment van Vtech speelgoed hebben we ook voor iedereen wel wat. Dus ben je op zoek naar Vtech speelgoed? Zoek niet verder en neem een kijkje in ons grote Vtech speelgoed assortiment.