Informatie rondom garantie & retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@onlinetopwinkel.nl. Nadat u uw retour heeft aangemeld, heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Indien u goederen bij ons heeft afgehaald geld hier voor een termijn van 7 dagen en geven wij enkel een waardebon uit en geen contanten. 


Algemene retourregels

Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes) te worden geretourneerd.

Artikelen dienen in een omdoos verzonden te worden, zodat de originele verpakking niet beschadigd wordt door stoten en stickers onderweg.

Bij beschadiging of incomplete artikelen word waardevermindering in rekening gebracht.

Bij het ontbreken van de originele verpakking zullen wij het artikel niet retour nemen.

Retouren worden binnen 5 tot 10 werkdagen verwerkt. U ontvangt uw geld binnen deze termijn op dezelfde wijze als u heeft betaald.

 

Uitzonderingen retourneren

Er zijn enkele uitzonderingen op het herroepingsrecht. Dit is van toepassing bIj:

-        verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar;

-        producten die speciaal voor u op maat zijn gemaakt;

-        producten die snel kunnen bederven of verouderen.

 

Garantie

Op alle producten die worden aangeboden door Online top winkel zijn de garanties van toepassing welke worden verstrekt door de fabrikant van de artikelen. De garantie is alleen geldig indien een originele aankoopfactuur kan worden overlegd. Tenzij sprake is van grove schuld of nalatigheid, is Online top winkel niet aansprakelijk voor eventuele gevolg- en/of schade (veroorzaakt door onder meer ondeskundig gebruik) of artikelen met gebreken. Online top winkel is niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt doordat de website of vestiging niet bereikbaar en/of niet beschikbaar is voor bestellingen. De koper is zelf verantwoordelijk voor de keuze, het gebruik en de toepassing van de bestelde artikelen bij Online top winkel. Online top winkel verstrekt zoveel als redelijkerwijs mogelijk is productinformatie ten behoeve van de overeenkomst.

 

Identiteit ondernemer

D&M Concepts

Pakketboot 15 G

3991 CH Houten

info@onlinetopwinkel.nl

+31 (0)30 760 39 10

KvK: 65313216
BTW: NL 8560.61.748.B01
IBAN: NL71 INGB 0007 1455 08
BIC: INGBNL2A

 

Download hier het formulier voor het retourneren van uw producten.