Betalen

U kunt bij Online Top Winkel op verschillende manieren betalen: 


iDeal

iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer betrouwbare en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt u vanuit de OnlineTopWinkel.nl website naar uw eigen internetbankier omgeving geleid voor het uitvoeren van de betaling. U doorloopt hierbij dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Bij iDEAL weten wij bij OnlineTopWinkel.nl direct of de betaling is goedgekeurd. De bestelling wordt daardoor dezelfde dag nog verstuurd, mits deze voor 15.00 uur geplaatst is en het artikel voorradig is.


Paypal

PayPal is een veilige, eenvoudige manier van online betalen zonder dat uw creditcardnummer bekend hoeft te maken. Paypal gaat vertrouwelijk om met uw financiële gegevens. Bij PayPal weten wij bij OnlineTopWinkel.nl direct of de betaling is goedgekeurd. De bestelling wordt daarom dezelfde dag nog verstuurd, mits deze voor 15.00 uur geplaatst is en het artikel voorradig is.


Overboeking

Wilt u liever zelf het geld overmaken op de rekening van OnlineTopWinkel.nl? Kies dan voor de optie 'Bankoverschrijving'. Dit kunt u zelf doen met bijvoorbeeld internetbankieren. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd en vermeld bij het overmaken het ordernummer uit de orderbevestiging. Bij ontvangst van de betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail en zullen wij de bestelling in de regel zo snel mogelijk versturen.

Rekeninginformatie

IIBAN: NL98BUNQ2055191233
BIC: BUNQNL2A

Ten name van D&M Concepts


Mistercash

Mistercash is een eenvoudige, snelle en betrouwbare online betaalmethode in België. Met Mistercash wordt u vanuit de OnlineTopWinkel.nl website naar uw eigen internetbankieromgeving geleid om de betaling uit te voeren. U doorloopt hierbij dezelfde stappen als bij internetbankieren. De betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde beveiligingseisen van uw bank. Bij een betaling door middel van Mistercash weten wij bij OnlineTopWinkel.nl direct of de betaling is goedgekeurd. De bestelling wordt daardoor dezelfde dag nog verstuurd, mits deze voor 15.00 uur geplaatst is en het artikel voorradig is.

Contant

U kunt er ook voor kiezen om de artikelen in Houten af te halen en contant af te rekenen. Pinnen is helaas niet mogelijk.


Bestelling annuleren?

Als u de bestelling reeds al hebt betaald, maar toch besluit te annuleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wanneer wij uw rekeningnummer hebben, word de betaling zo snel mogelijk teruggestort.