Bigjigs City Auto Center
  • Bigjigs City Auto Center

Bigjigs City Auto Center - Houten garage speelgoed

€ 71,00
Inclusief belasting

Je Bigjigs Auto’s moeten natuurlijk een plek hebben om veilig te kunnen parkeren. 

Aantal
Binnen 3-5 werkdagen verzonden!

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Bigjigs City Auto Center - Houten garage speelgoed

Je Bigjigs Auto’s moeten natuurlijk een plek hebben om veilig te kunnen parkeren. De houten auto's kunnen in deze houten Garage speelgoed, Bigjigs City Auto Center geparkeerd worden. Gebruik de werkende lift om de auto’s naar boven en beneden in je houten garage speelgoed te brengen. Natuurlijk kun je de weg naar huis niet vervolgen in een vieze auto of op een lege tank, daarom zitten er bij deze houten garage speelgoed een wasstraat en een bezinestation. Met de leuke helling kunnen de auto's nog sneller eruit gereden worden om de auto te wassen en te tanken bij het benzinestation op de begane grond, zodat je met een volle tank en in stijl je weg vanuit de houten speelgoed garage weer kan vervolgen. Bigjigs City Auto Center houten speelgoed garage wordt inclusief 4 auto's geleverd. 

Het assortiment van Bigjigs speelgoed is gemaakt van hoge kwaliteit en verantwoordelijk gewonnen materialen. Ook voldoet het aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Afmetingen: 57 x 47 x 49 cm.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

JT106

Datasheet

Bigjigs Toys
Wegen en gebouwen
Leeftijd
Vanaf 3 jaar