Dokter Bibber - Minions
  • Dokter Bibber - Minions
  • Dokter Bibber - Minions

Minions Dokter Bibber

€ 30,95
Inclusief belasting
Aantal
Binnen 1-3 dagen in huis!

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Minions Dokter Bibber

Het is het bekende Dokter Bibber spel, maar nu met heel veel maffe Minions. Stuart heeft een verschrikkelijke dag en het is aan jou om hem weer beter te maken. Opereer Stuart om de eenhoornpluis eruit te halen of verlos hem van z'n schoenschimmel of pingpongpijn. Verzamel alle kwalen van Stuart en verdien extra punten met de Medische Minions, maar zorg dat je de zoemer niet laat gaan. Heb jij een vaste hand en win je de Verschrikkelijke Ikke 2 versie van Dokter Bibber? Dit Verschrikkelijke Ikke Dokter Bibber spel zit vol stoute, maffe Minion pret. Gebruik het pincet om de malle kwalen te verzamelen. Met exclusieve Minions.

Afmeting: verpakking 40 x 26,5 x 5 cm

Minions
0619136/Tw435378