Play-Doh Disney Frozen Sled Adventure
  • Play-Doh Disney Frozen Sled Adventure

Play-Doh Disney Frozen slee avontuur

€ 19,50
Inclusief belasting
  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Play-Doh Disney Frozen slee avontuur

Ga met je fantasie op een ijzig avontuur met Anna en haar vrienden uit Disney's Frozen! Maak voor Anna een kleurige jurk om te zorgen dat ze warm blijft en versier hem dan met de halve vormpjes. En zonder Olaf is een tochtje met de slee natuurlijk niet compleet, dus pak de boekvormpje en z'n armen om hem te maken. Als je de slee omlaag drukt, laat hij een glinsterend Play-Doh sneeuwspoor achter. Je kunt Sven het rendier ook losmaken van de slee en hem als rollend uitdrukvormpje gebruiken. Je vindt heel veel ijspret in je eigen Play-Doh winter wonderland!
Leeftijd: vanaf 3 jaar.

Inhoud: slee-persje, Anna, Sven rollend uitdrukvormpje, Olaf boekvormpje met armen, vormstrip, 2 potjes Play-Doh glinsterklei en 3 potjes Play-Doh boetseerklei.

275-1860