BigJigs treinset stad en land

€ 59,95
Inclusief belasting

Jonge kinderen kunnen veel speelplezier beleven met deze houten treinset stad en land van Bigjigs rails.

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

BigJigs treinset stad en land

Jonge kinderen kunnen veel speelplezier beleven met deze houten Bigjigs treinset stad en land. Houten huizen, auto's, een overweg en zelfs een boot in deze set zullen voor eindeloze speel scenario's zorgen. Deze set van Bigjigs rails speelgoed bestaat uit 101 stukken en is met extra accessoires uit te breiden, zoals andere treinsets of losse rails en treinen.

De meeste andere houten trein merken zijn te gebruiken in combinatie met Bigjigs rail speelgoed. Het assortiment van Bigjigs speelgoed is gemaakt van hoge kwaliteit en verantwoordelijk gewonnen materialen. Ook voldoet het aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Afmetingen zoals opgebouwd: 102 cm x 76 cm.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

BJT015

Datasheet

Bigjigs Toys
Treinsets
Leeftijd
Vanaf 3 jaar