Bigjigs grote rode locomotief

€ 9,95
Inclusief belasting

Deze opvallende Bigjigs grote rode locomotief is gebouwd om lang mee te gaan.

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Bigjigs grote rode locomotief

Deze opvallende Bigjigs grote rode locomotief is gebouwd om lang mee te gaan. Haar zus Bigjigs grote groene locomotief (BJT419) combineert met deze grote rode locomotief van Bigjigs rail en vormen samen een mooie trouwe set. Magnetische koppelingen zorgen ervoor dat deze met alle andere motoren en rijtuigen in de Bigjigs Rail aan elkaar verbonden kunnen worden.

De meeste andere houten trein merken zijn te gebruiken in combinatie met Bigjigs rail speelgoed. Het assortiment van Bigjigs speelgoed is gemaakt van hoge kwaliteit en verantwoordelijk gewonnen materialen. Ook voldoet het aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

BJT418

Datasheet

Bigjigs Toys
Treinen