Bigjigs grote groene locomotief

€ 11,75
Inclusief belasting

Deze opvallende Bigjigs grote groene locomotief is gebouwd om lang mee te gaan.

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Deze opvallende Bigjigs grote groene locomotief is gebouwd om lang mee te gaan. Haar zus Bigjigs grote rode locomotief (BJT418) combineert met deze grote groene locomotief van Bigjigs rail en vormen samen een mooie trouwe set. Magnetische koppelingen zorgen ervoor dat deze met alle andere motoren en rijtuigen in de Bigjigs Rail aan elkaar verbonden kunnen worden.

De meeste andere houten trein merken zijn te gebruiken in combinatie met Bigjigs rail speelgoed. Het assortiment van Bigjigs speelgoed is gemaakt van hoge kwaliteit en verantwoordelijk gewonnen materialen. Ook voldoet het aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

BJT419

Datasheet

Bigjigs Toys
Treinen