• -€ 3,00

Bigjigs grijze stenen tunnel

€ 11,95
€ 8,95 € 3,00 korting
Inclusief belasting

Het toevoegen van een of meer van deze houten Bigjigs grijze stenen tunnel maakt elk Bigjigs Rail netwerk een stukje completer.

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Het toevoegen van een of meer van deze houten Bigjigs grijze stenen tunnel maakt elk Bigjigs Rail netwerk een stukje completer. Deze authentiek ogende tunnel is een bestseller en zorgt voor een gevarieerd landschap in combinatie met andere accessoires zoals een bruggen uitbreidingsset (BJT055) en spoorwegovergangen van Bigjigs speelgoed. 

De meeste andere houten trein merken zijn te gebruiken in combinatie met Bigjigs rail speelgoed. Het assortiment van Bigjigs speelgoed is gemaakt van hoge kwaliteit en verantwoordelijk gewonnen materialen. Ook voldoet het aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

BJT120

Datasheet

Bigjigs Toys
Rails