Bigjigs poppenhuis Rose Cottage

€ 109,50
Inclusief belasting

Winnaar van de Platinum Best Toy Award.

Bigjigs poppenhuis Rose Cottage bestaat uit 36 stukken.

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Bigjigs poppenhuis Rose Cottage

Bigjigs houten poppenhuis Rose Cottage is een bijzondere poppenhuis gemaakt van hout en heeft met de hand versierde schilderijen. Het houten poppenhuis heeft 3 verdiepingen met 27 echte poppenhuis meubels, 6 poppenhuis poppetjes, een hondje en een kat. Samen vormen ze een gezellig houten poppenhuis huishouden. De ramen van dit prachtige poppenhuis kunnen open en ook de achterkant en het dak kunnen door middel van de verschuifbare schuifpui gemakkelijk open worden geklapt om uren lang plezier te hebben met dit mooie Big jigs houten poppenhuis genaamd Rose Cottage.

Het prettige aan deze Big Jigs poppenhuis is dat het vervaardigd is van natuurlijk materiaal en daardoor zelden stuk gaat. Het assortiment van Bigjigs speelgoed is gemaakt van hoge kwaliteit en verantwoordelijk gewonnen materialen. Ook voldoet het aan de huidige Europese veiligheidsnormen.

Gratis verzonden bij onze speelgoedwinkel Online Top Winkel.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Vereist volwassen montage.

Breedte: 59 cm

Hoogte: 60 cm

Diepte: 36 cm

Gewicht: 13 kg

JT101

Datasheet

Leeftijd
Vanaf 3 jaar