Vtech Toet Toet Boomhuis
  • Vtech Toet Toet Boomhuis

Vtech Zoef Zoef Boomhuis

€ 28,95
Inclusief belasting
  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Vtech Zoef Zoef Boomhuis

De Zoef Zoef Dieren zijn de nieuwste toevoeging aan de VTech-familie. Ze leren de kids alles over het dierenrijk met vrolijke liedjes, grappige zinnetjes en leuke rollenspellen. Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is een kleurrijk speelparadijs voor de dieren in het bos. 

Met deze avontuurlijke speelset wordt de fantasie van het kind geprikkeld en worden ze gestimuleerd om de leukste rollenspellen te spelen met de Zoef Zoef Dieren. Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis is makkelijk te koppelen aan diverse speelsets uit de lijn en wordt geleverd met Patty Panda uit de Zoef Zoef Dieren familie. Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis werkt op twee AAA-batterijen (inclusief) en is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.

Zoef met Patty Panda en andere dieren door het Zoef Zoef Dieren Boomhuis. Met de zwengel takel je de dieren omhoog in de mand. Gebruik de lanceerder om ze weer naar beneden te laten zoeven vanuit de top van het boomhuis, via de Avonturen paden.

Het dak van het Zoef Zoef Dieren is bovendien een vormenstoof, waarin je de verschillende vormen kunt leren kennen en sorteren. Daarnaast zijn er een schommel en een draaibare telescoop. 

Het Boomhuis heeft magische sensors waar de dieren op reageren met vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en grappige geluiden. 

Het Zoef Zoef Dieren Boomhuis wordt geleverd inclusief Patty Panda en kent 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes.

Vtech
405-1571

Datasheet

Vtech categorieën
Zoef Zoef